Tjänster

Professionell entreprenad för alla typer av projekt

Vi åtar oss alla typer av gräv- och anläggningsprojekt där noggrannhet och precision står i fokus. Vi har både kompetensen och den maskinpark som krävs för att kunna utföra ett säkert och effektivt arbete. Vår maskinpark inkluderar grävmaskiner, hjullastare, traktor med vagn och dumpers, alltid med erfarna kompetenta chaufförer. Maskinparken är dessutom utrustad med olika tillbehör och verktyg för att kunna möta de krav som finns för olika projekt och specifika behov. 

Exempel på våra entreprenadtjänster:

  • Vatten- och avloppssystem (V/A)
  • Schaktarbeten för infrastruktur och byggprojekt
  • Konstruktion och underhåll av skogsvägar
  • Sopning av vägar och öppna ytor
  • Snöröjning för säkra och tillgängliga vägar under vintermånaderna
  • Plattläggning för hållbara och estetiskt tilltalande ytor
  • Husgrunder och Dräneringar
Miljön står i fokus hos oss

I dagens samhälle är både återvinning och sortering en självklarhet. Det är det även hos oss. Vi tar därför emot alla typer av schaktmassor som blir över vid byggnationer och markarbeten. Dessa schaktmassor sorterar vi noggrant för att få fram matjord och sand. Är det sten så krossar vi den och som vi sedan exempelvis kan återanvända som bärlager. Vi erbjuder försäljning och transport av allt från grus och makadam till matjord. Vår utvinningsprocess maximerar återanvändning och på så sätt bidrar vi till en hållbarare framtid. 

Här på Strands Maskiner har vi som mål att uppfylla våra kunders förväntningar med råge. Det innebär att vi alltid arbetar utifrån ledorden kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet.

Om du har specifika behov

Har du särskilda önskemål vad gäller ditt projekt hör av dig till oss. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd lösning som passar dina unika behov och ger dig ett slutresultat som blir som du tänkt dig.